Audio Hijack Pro

Audio Hijack Pro 2.9.6

Neem alle mogelijke geluiden op

VOOR

  • Alles is op te nemen
  • Veel extra effecten

TEGEN

  • Ondersteunt niet elk audio-formaat

Excellent
9

Audio Hijack Pro neemt elk geluid op dat jouw computer je laat horen. Van liedjes op het internet tot fragmenten van je favoriete dvd. Het registreert zelfs gesprekken van Skype of iChat. Elk geluid dat je via je speakers hoort, leg je voortaan dus simpel vast.

In Audio Hijack Pro open je de applicatie waarvan je de audio wilt opnemen. Er is al een ruime keuze aan programma's, maar je opent net zo makkelijk een website of een programma dat niet in de lijst staat. Druk op 'record' en het opnemen begint. Wil je wat opnemen dat op een later tijdstip begint, dan geef je dat makkelijk aan. Wat je hebt opgenomen brand je desgewenst vanuit Audio Hijack Pro meteen op een cd.

Een mooie optie in Audio Hijack Pro is het bewerken van de audio. Het programma levert een breed scala aan effecten die je direct toepast tijdens de opname. Je sleept simpel de gewenste effecten in het daarvoor bestemde veld en stelt ze geheel naar wens in.

Omdat elk gewenst geluid nu opneembaar is, voegt Audio Hijack Pro echt wat toe aan je computer. Je hoeft geen geluid meer te missen, je slaat het simpel op en past het aan met Audio Hijack Pro.

Audio Hijack Pro ondersteunt de volgende formaten

MP3, AAC, Apple Lossless en AIFF

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
Audio Hijack Pro

Download

Audio Hijack Pro 2.9.6

Beoordelingen about Audio Hijack Pro